Een magazine in 24 uur

Aangenaam, wij zijn van ‘Magazine on the Spot’. In wisselende teams van journalisten, vormgevers, filmmakers, illustratoren, infographicmakers en fotografen, maken wij binnen
24 uur digitale magazines en e-zines van evenementen, congressen en symposia. Vol interviews, sfeerbeschrijvingen, foto’s, filmpjes, recensies en reacties van deelnemers na afloop. Vandaag gemaakt, morgen in uw mailbox.

‘Magazine on the Spot’ kijkt inhoudelijk altijd een stap verder dan de waan van de dag. Hoe houden we de energie vast? Wat gaan we morgen anders doen? Wat zijn de lessons learned? Zo maken we onze magazines niet alleen tot een verslag van de dag, maar ook tot startpunt van iets nieuws. Het resultaat: inspiratiemagazines met een hoog duurzaamheidsgehalte.

 

Meer weten? Kijk op www.magazine-on-the-spot.nl of bel 06 - 29 340 750.

 

Unit-2

Magazine on the Spot is een product van Unit-2. In Unit-2 werken we met 40 zelfstandige professionals in de communicatiesector intensief samen en profiteren van elkaars expertise en netwerk. In wisselende, flexibele gelegenheidscoalities bieden wij onze diensten aan vanuit onze thuisbasis Nieuwe Energie, in Leiden.

 

Meer weten? Kijk op www.unit-2.nl.

HOOFDSPONSORS

C-DAY16: van het vak, voor het vak.
Een vakcongres maak je samen. De financiële en inhoudelijke bijdragen van partners maken dit congres mogelijk.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

PARTNERS EN SPONSORS

Aan deze pagina werkten mee:

Vormgever

Floor Stoutjesdijk

Eindredacteur

Eric Went

Fotograaf

Edwin Weers

Fotograaf

Sanneke Fisser