“Het is geweldig dat ik bij Kersten Hulpmiddelen een vaste baan heb gekregen. De sfeer en de collega’s zijn belangrijker dan de ambitie die ik voorheen koesterde. Het is goed om scherp te blijven, maar het is ook belangrijk je niet aan de scherpte te blijven prikken.”

“Ik ben heel blij dat ik bij Dros in de schoonmaak aan de slag kan om werkervaring op te doen. Nu heb ik een tijdelijk zomercontract, maar ik ga natuurlijk voor een vaste baan. Dat gaat mij lukken!”

“Het is fantastisch dat ik bij Prinsheerlijk ervaring in de horeca op kan doen. In de keuken, maar ook in de bediening. Ik blijf dromen van een eigen restaurant samen met mijn broer.”

En zo gaat het nu met…

 

Hoe is het onze karakters vergaan? Hebben zij de ondersteuning gekregen die nodig was en hun dromen waar kunnen maken? Hoe kijken zij naar de toekomst? Bekijk hier de filmpjes.

“Samen met mijn begeleider ga ik opnieuw een indicatie aanvragen bij het UWV. Regulier werk is, zeker in combinatie met mijn nekhernia, echt nog te hoog gegrepen. Ik ga eerst rustig werkervaring opdoen bij De Zijlbedrijven.”

“Ik heb het erg naar mijn zin bij Slot Loevestein, dus daar blijf ik voorlopig graag werken. Lekker met mijn hoofd in de wind. Misschien dat ik in de toekomst bij een hoveniersbedrijf aan het werk kan?”