Publieke tranen, stille tochten, vreugdefeesten, kabaaldemonstraties en herdenkingsbijeenkomsten: wat vertellen al die emoties ons eigenlijk? Is de maatschappij emotioneler dan vroeger? En wat staat de overheid te doen als emoties zo hoog oplopen? 
De communicatiedag 2017 van de Academie voor Overheidscommunicatie, op 30 november in Den Haag, stond in het teken van emoties. Kunnen of moeten we emoties de baas zijn? Of zíjn emoties de baas? Of gaan we op zoek naar een nieuwe balans? De resultaten zijn vastgelegd in dit e-zine.

Academie voor Overheidscommunicatie

De Academie voor Overheidscommunicatie is het kennis- en opleidingscentrum op het gebied van overheidscommunicatie bij de Rijksoverheid. De Academie voor Overheidscommunicatie is onderdeel van Dienst Publiek en Communicatie van het ministerie van Algemene Zaken. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en vaknieuws? Bekijk www.communicatierijk.nl, bezoek ons.communicatierijk.nl, volg ons op www.twittter.com/comrijk of stuur een mail naar [email protected] en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Colofon

Dit digitale magazine is gemaakt in opdracht van de Academie voor Overheidscommunicatie, naar aanleiding van het communicatiedag 2017 ‘Emoties de baas!?’ De productie was in handen van het volgende mediateam van Magazine on the Spot

Eindredactie en coördinatie: Eric Went
Teksten: Karlijn Broekhuizen, Saskia Ridder, Eric Went
Vormgeving en techniek: Loek Weijts
Fotografie: Patricia Börger