Al twintig jaar
voorbij het bekende

Dhr_v_Beek_2.jpg

Het thema van de SVn Deelnemersbijeenkomst ‘Voorbij het bekende’ leest als een opdracht. Wat gaat u morgen anders doen? Durven we samen te kijken voorbij de standaard oplossing? Kunnen we omdenken?

SVn kijkt al twintig jaar voorbij het bekende. Sinds de oprichting in 1996 is ons werkveld enorm veranderd. Wij veranderden mee. Samen met u bedachten we financieringsoplossingen voor starters op de koopwoningmarkt, voor woningeigenaren die langer thuis willen blijven wonen en voor ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo dragen we samen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van wonen en leven in Nederland.

Waar praten we over tijdens de volgende Deelnemersbijeenkomst? Het kan snel gaan. We communiceren steeds meer digitaal, verhuren onze woning via Airbnb en rijden in een elektrische auto. Welk effect hebben deze ontwikkelingen op de manier waarop wij wonen en leven? De tijd zal het leren.

Dit online inspiratiemagazine is een voorbeeld van de nieuwe, veranderende wereld. Hier vindt u de opbrengst van de Deelnemersbijeenkomst. Met volop spannende, innovatieve ideeën voor de toekomst. Doe er uw voordeel mee.

Ik zie u graag terug op onze volgende Deelnemersbijeenkomst, over twee jaar. Hoe kijkt u naar de toekomst? En wat heeft u nodig van SVn? Laten we daar samen over in gesprek gaan. Niet alleen op bijeenkomsten als deze, maar ook in kleiner verband. Zodat we elkaar nog beter leren kennen.

Jan Willem van Beek
Directeur SVn

logo-SVn.jpg

Colofon

Dit e-zine is een uitgave van SVn en bevat de ‘opbrengsten’ van de Deelnemersbijeenkomst ‘Voorbij het bekende’. Deze bijeenkomst vond op 17 november 2016 plaats in DeFabrique in Maarssen.


Deze uitgave is gemaakt door het volgende mediateam van Magazine on the Spot:
Eindredactie en coördinatie: Richard Post en Eric Went
Teksten: Jos van Duinen, René Lamers en Saskia Ridder
Vormgeving en techniek: Loek Weijts
Fotografie: Patricia Borger
Film: Luc Busschots en Niels Busschots